Himos juhannus majoitus

Oletko jo suunnitellut, missä vietät juhannusta ensi kesänä? Himos juhannus on jo käsite Suomen festarikansan keskuudessa, joten miksi ette suuntaisi sinne. Mieletön tunnelma, valovoimaiset esiintyjät ja erinomaiset palvelut takaavat ikimuistoisen juhannuksen. Himos juhannus majoitus on hyvä varata ajoissa, jotta sinulla ja ystävilläsi on paikka jonne kallistaa pää yöttömässä yössä. 

Himos on kasvanut yhdeksi Suomen vilkkaimmista tapahtumakeskuksista, jonka palvelut ja majoitusvaihtoehdot laajenevat ja paranevat vuosi vuodelta. Tulitpa pienellä tai isolla porukalla, löydät varmasti teille sopivan majoitusvaihtoehdon juhannuksen viettoon. Vuokramökkejä löytyy Himoksen ytimestä, jolloin olet juuri siellä missä tapahtuu. Mökkejä on saatavan myös sivummalta, jos kaipaat enemmän omaa rauhaa ja hiljaisuutta hulinan keskellä.

Himoksen yksilöllinen juhannusmajoitus vuokramökissä

Juhannuksena on helppo majoittua vuokramökkiin, jossa voitte olla ja nauttia omassa rauhassa ja tahdissa. Himos juhannus majoitus on syytä varata ajoissa, sillä tapahtuman suosio on yllättänyt järjestäjätkin. Varhainen lintu nappaa parhaat mökit ja huokeimmat hinnat, kannattaa siis toimia nopeasti.

Mökeissä on korkea varustetaso keittiöineen ja sauna- ja pesutiloineen. Vuokramökkejä löytyy isommillekin ryhmille tarpeen mukaan. Suurin osa mökeistä sijaitsee lähellä tapahtuma-aluetta, joten voit sujuvasti liikkua tapahtumien ytimessä juuri siellä missä tapahtuu. Mökkejä on saatavan myös sivummalta, jos kaipaat enemmän omaa rauhaa ja hiljaisuutta.

Juhannussaunan kruunaa oma palju, jonka voit vuokrata kätevästi samaan aikaan mökin kanssa. Pese kaupungin pölyt pois ja rentoudu parhaassa seurassa omassa paljussa. Voiko juhannusta enää mukavammin aloittaa?

Helppo hotellimajoitus tai huoneisto

Jos mökkeily ei tunnu omalta jutulta, voi Himoksen hotellissa yöpyä huolettomasti ja keskittyä nauttimaan juhannuksesta ja kesästä. Majoitukseen sisältyvä aamiainen tuo juhannukseen kaivattua helppoutta ja ilmainen sauna hotellilla viimeistelee tunnelman. Henkilökunta voi järjestää vaellus- ja kalastusretkiä, ja hotellilla pääset pelaamaan tennistä tai vuokrata polkupyörän. Hotelli on kahden minuutin kävelymatkan päässä kaupoista, ravintoloista ja Himos Areenasta, jossa järjestetään Suomen kovimmat juhannusfestarit.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *