Kotisiivous – kiireisen arjen pelastaja

Aamulla herätys, lapset tarhaan ja kouluun ja sen jälkeen työpaikalle. Illalla ruokakauppaan, lapset harrastuksiin, koira lenkille ja nukkumaan. Viikonlopulle on suunniteltu menoja tai rentoutumista. Kuulostaako tutulta? Kiireisessä arjessa aikaa ei välttämättä jää siivoamiselle tai kodin ylläpidolle, ellei sitten karsi omista menoista, kuten mukavista harrastuksista tai perheen kanssa vietetystä ajasta. Tähän on kuitenkin ratkaisu, nimittäin kodin siivouksen ulkoistaminen.

Kotisiivouksen avulla saat lisää vapaa-aikaa sekä hyvän mielen puhtaasta kodista. Myöskään tekemättömiä kotitöitä ei tarvitse stressata, sillä niitä ei ole kun siivooja hoitaa ne puolestasi. Ja mikä parasta, voit ulkoistaa juuri ne kotityöt, jotka eivät ole mieleesi. Esimerkiksi perussiivoukseen kuuluu pölyjen pyyhkiminen, keittiön ja vessan pesu sekä lattian imurointi ja moppaus ja nämä voit helposti jättää siivoojalle. Jos nautit tavaroiden ja kaappien järjestelystä, hoida ne kotityöt itse. 

Ammattilainen hoitaa kotisiivouksen huolellisesti ja tehokkaasti

Siivouksen ammattilainen hoitaa kodin siivouksen aina huolellisesti, tehokkaasti ja iloisella mielellä. Sinun on turha ärsyyntyneenä hoitaa kotitöitä pitkän viikon päätteeksi, kun voit ulkoistaa sen siivoojalle, joka tekee työnsä aina hymyssä suin. Saat itsekin paremman mielen, kun saavut puhtaaseen kotiin eivätkä kotityöt pyöri jatkuvasti mielessä. Siivoojat osaavat valita oikeat siivousvälineet sekä puhdistusaineet, jotka sopivat käsiteltäville pinnoille. Näin pinnat ja huonekalut eivät vaurioidu ja ne pysyvät hyvässä kunnossa vuodesta toiseen. Siivoojat kiinnittävät huomiota myös siivouksen ekologisuuteen sekä hygieniaan. Siivoojat eivät juoksuta vettä turhaan ja käyttävät mietoja, ympäristölle vaarattomia puhdistusaineita. Hygieenisin kotisiivous tehdään asukkaan omilla välineillä, jotta bakteerit ja eläinpöly ei pääse leviämään kodista toiseen.

Siivoojat ovat työssään todella huolellisia eikä heiltä jää mikään nurkka pyyhkimättä. Usein omassa kodissa siivoaa rutiinilla, samassa järjestyksessä ja jotain kohtia saattaa jopa jäädä siivoamatta. Kotisiivous suoritetaan aina huolellisesti ja siivooja kiinnittää huomiota myös sellaisiin paikkoihin, jotka voivat jäädä itseltä huomaamatta. Esimerkiksi oven kahvat tai valokatkaisijat jäävät puhdistamatta, vaikka niissä on paljon sormenjälkiä ja bakteereita, mistä syystä ne on tärkeä puhdistaa säännöllisesti. Lisäksi siivooja kiinnittää huomiota siivouksen järjestykseen; siivous suoritetaan aina puhtaasta likaiseen. 

Muuttosiivous

Muuttaminen on stressaavaa puuhaa eikä siitä selviä ilman sotkua. Uuden kodin lisäksi pitää muistaa huolehtia myös vanhan kodin siivouksesta, jotta uusien asukkaiden on mukavampia asettua asumaan. Muuttosiivoukseen kuuluu paljon sellaista, mitä perus arkisiivouksessa ei siivota, kuten esimerkiksi jääkaapin ja pakastimen puhdistus, kylpyhuoneen kaakelit sekä kaappien ovet ja hyllyt. Lisäksi muuttolaatikoita ja huonekaluja kantaessa asuntoon tulee väistämättäkin paljon hiekkaa ja likaa. 

Myös muuttosiivouksen voi ulkoistaa, jolloin pääsee itse nauttimaan suoraan uudesta kodista ilman vaivalloista vanhan asunnon siivousta. Muuttosiivous sisältää koko asunnon perusteellisen puhdistuksen, mutta esimerkiksi ikkunan pesu täytyy ostaa lisäpalveluna. Mikä olisikaan ihanampaa kuin jättää vessan puunaus ja lattioiden moppaus jollekin ulkopuoliselle. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *